Close
GRILLOWANIE

GRILLOWANIE

Grillowanie to już od wielu lat narodowy sport Polaków. Sezon na skwierczące na ruszcie mięso i pyszne warzywa zbliża się wielki krokami, więc pokusiliśmy się o kilka propozycji, jak te wszystkie pyszności połączyć z wybranymi przez nas trunkami.

AUTORZY: Monika Pawłowicz i Tomek Potrzebowski

Odeszliśmy nieco od utartych schematów. Jesteśmy zdania, że do grilla nie tylko pasuje piwo. W temacie innych alkoholi również nie idziemy wytyczonym szlakiem. Trochę odlatujemy w naszych pomysłach, ale dobrze nam z tym. Chcemy Was zaskoczyć, zainspirować i pokazać, że ciekawych, a co najważniejsze udanych połączeń, może być bez liku.

Sprawdź co Tomek i Monika sądzą o proponowanych połączeniach.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Close